Hejhopp!

Uppdatering.

Jag har det fortfarande bra har och familjen tar val hand om mig. Imorgon ska vi ga pa trick or treating, och efter sa ska dom pa nagon fest, jag far se om jag foljer med pa den eller inte.

I sondags var jag pa en bat tur i NYC med hundratals andra au pairer fran connecticut, det  var helt okej . Vadret var underbart.. Jag traffade tre svenska tjejer, tva av dom bor i Fairfield. Pa baten fick vi mat och sa var det nagon halvbra show. Efter bat turen sa gick vi runt i NY tills vara fotter varkte sa mycet att vi knappt kunde sta langre. Jag akte tag hem med Emma och Marie, taget fran NY tar drygt en timme.

I mandags fick jag mitt schema, och det verkar som att jag kommer att jobba mycket det narmaste aret, mer an jag hade raknat med.. Vi far vall se hur det blir nar man kommer in i rutinerna.

Vad ar det for vader hemma? Horde att det har blivit kallt.

I mandags var det varmt igar sporegnade det och idag sa snoade det i ungefar tva minuter har. I NY har det tydligen snoat massor, det ar konstigt for i sondags nar jag var dar var det typ 15 grader och stralande sol, och jag gick omkring i kortarmat utan att frysa.. Vi far hoppas att vintern vantar nagra veckor. Jag ar inte riktigt redo for snoovader annu...

Pa sondag sa staller vi tillbaka klockan en timme sa da blir det morka kvallar.




Jag avslutar med en harlig bild pa frihetsgudinnan.(fler bilder kommer)

Såhär fint va vädret i söndags när vi va på båtturen.
Sahar fint vader hade vi i sondags nar vi akte bat.  

Jag forsoker att uppdatera imorgon om jag har nagot spannande att beratta!! See ya!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0