Sköööön söndag efter en trevlig helg!

Gud vilken härlig dag jag har haft, började med att ta mig till poolen vid Sawyers skola. Hängde där några timmar, vid halv fyra åkte jag hem och pratade med mamma och pu. Sen tog jag min bok och gick ut och satte mig i skuggan och läste. Efter de bjöds de på sushi-middag och sen gav jag mig iväg för en härlig långprommis i skogen. Varmt och gött har de vart hela dagen. Väderprognosen verkar inte lovande för resten av veckan, men det skulle ju vart regn och åska både igår och idag, men de har istället vart kanonväder. Så jag håller tummarna för en vecka med myyycket solsken!

Lite bilder från i fredgs....

Vi började kvällen hos Linus. Madde, Raisa, Jag och Charlotte


Sen drog vi vidare till en klubb och dansade och drack drinkar. Efter ett par timmar så va jag och Raisa så trötta så vi drog hem. Lördagen vaknade jag vid tio gick på stan en stund och sen tog jag tåget hem och vilade med en film.

Lördags kvällen jobbade jag så då blev de en till film och sen sängdags vid tolv och de va skönt.

Så enkelt.....












R.I.P Michael Jackson, the king of pop!

Det blev en sorjsen eftermiddag här i USA rättelse över hela världen, Stjärnan drabbades idag av hjärtstillestånd och lämnade oss i eftermiddags. Han var ju bara 50 år gammal. Sorjligt!



Vila i frid!

Dangens....

Kläder:           Läggings och gammelrosa längre linne med tryck från F21. Slappt I know!!

Lunch:           Grov smörgås med rostbiff, sallad och ost....

Jobbigaste:
  Två playdates(lekträffar) idag. +11 timmars arbetspass.

Väder:            Molnigt ca. 25 Celcius, superfuktigt och en liten skur mitt på dagen

Höjdpunkt:    Kvällsfika med Raisa




Veckans Schema...




Skön tisdag och fredag men resten av veckan suuger!!
Alla ungar kommer att vara hemma hela veckan också
eftersom att de numera är sommarlov! =meer jobb för mig!
BLÖÖÖ!!

Det ska bli ett sant nöje att döda dig!

Håller på att läsa Magdalena Graafs självbiografi.
Jag har aldrig riktigt tykt om att läsa men något
som jag tycker om att läsa är sanna historier.
Denna kan jag inte lägga ifrån mig.
Har suttit helt tårögd nu i två dygn.

Bara ett litet boktips!


120 dagar kvar...

26 tills mina lovely friends Amanda och Nanna landar i denna kontinent..
52 dagar kvar tills jag lämnar detta land och 53 till jag är på hemmaplan för ett 11dagar långt besök....
91 dagar tills jag äntligen får visa min lilla Annika runt i mitt nuvarande hem...!

Och om 120 dagar så lämnar jag för att lämna Au Pair-livet och detta år föralltid!

BitterSweet!

Glad midsommar allesammans!


Dansa, sjung och drick lite extra för mig också!

Min mamma!!



Hon är:
vacker, snäll, omtänksam, lyssnar, lyssnar inte, hon e lagom lång, hon har bra kropp, hon har brunt hår, hon har fint hår, hon e glad, hon skrattar,  hon förstår, hon säger ifrån, hon säger emot,  hon förlåter, hon gråter, hon håller med, hon kommer med råd, hon tar emot råd, hon kompromissar, hon dealar, hon lagat god mat, hon säger nej, hon säger ja, hon har bra sko strolek,  hon har perfekt längd, hon har fina vita tänder, hon har fritid, hon har hobby, hon mår bra, hon mår dåligt, hon har bra dagar, hon har dåliga dagar, hon är nöjd med sig själv, hon kan ta kritik, hon kan ge kritik, hon har en finfin familj, hon kan va gullig, hon kan va rolig, hon kan va korkad, hon är min mamma, hon är den bästa mamman, hon är min föreblid och den mamman jag en dag vill bli mot mina barn.


Och det är hennes födelsedag idag, aldeles LAGOM gammal ung!

GRATTIS MAMMI!





PLUGGHÄST, JAVISST!!

Ja, nuförtiden är ju jag värsta pluggisen. För ca. två veckor sedan så skickade jag in mina två uppsatser för min första kurs, ena fem sidor om mig själv och andra fem sidor om California. Nu är det dags att börja med uppsatserna för nästa kurs.....


A. Write a five-page paper telling us about your experience at Silver Bay. What did you expect the weekend to be like – what were your expectations? What did you find the weekend to be like? Why did you sign up for the course? What did you learn? What did you like and what did you not like? What suggestions for improvements do you have? What did you learn from other au pairs during the weekend? Did you learn anything you can use in the future? If you did, what and how can you use it? If you had to offer a work session at Silver Bay, what would the topic be? Do you have or do you plan to have any future contacts with the au pairs you met at silver Bay? Do you plan to visit any of them or have them visit you?

Och

B.  We would like you to write a research paper about any topic related to a country you would like to visit. It can not be your home country or the United States. It could be about a famous person, a historic site, a holiday, a tradition, a city, etc. The paper should be five pages long. It should take about 10 hours to research, write and type the paper.


KANONKUL!! Nu har jag ju något att göra ett tag framöver, det är bara att börja ORDBAJSA till hundra!! Wish me LUCK!

DEN 18e JULI....


..ÅTERFÖRENAS TRION i NEW YORK!!

Veckan som va!

Nu är de dags för en rejäl updatering om den underbara veckan som gick...

På lördagen tog jag min packning och tog tåget in till GC, därifrån tog jag suben ner till Brooklin Bridge där vårat mysiga hotell låg. Jag trodde att jag skulle va sen och att dom satt och väntade på mig men när jag kom dit så hade ingen kommit ännu.

Jag fick checka in på rummet även fast jag var tre timmar tidigare än va jag skulle ha fått checka in. Efter ca. en och en halv timme rullade den blåa vanen in utanför hotellobbyn. Jag sprang ut och fick äntligen krama om dom. De fälds lite tårar och vi kastade upp våra väskor på rummet. Sen gick vi ner och satte oss på en mexikansk restaurang och käkade varsin hamburgare, MUMMA!!



Efter de var vi tvungna att gå upp och byta om, de va på tok för varmt för att gå omkring i långbyxor. Vi gick upp mot the Village och tog en shopping runda där, gick bort till Groun Zero och sen drog vi upp mot midtown. Vi gick 5th avenue, Bryant Park och tog oss upp i empire state building.






Efter ett drygt två timmars besök till Empire State building så gick vi till Times Square, där de va smockat med folk som alltid. Där satte vi oss på en bar och tog oss en varsin öl. Vid denna tidpunkt hade nina och Adde tappert hållt sig vakna i 26 timmar och de va dags att ta en taxi ner till hotellet.




Adde somnade sött i taxin hem...


Söndagen började med en rejäl hotellfrukost och sen bar de ut på lite shopping tillbaka till hotellet för att lämna påsar och sen ner till pier 17 för att ta en båttur runt den fantastiska ön. På den båtturen så kunde vi checka av Brooklin Bridge, Manhattan Bridge, Empire State Building, Frihetsgudinnan och Elis Island. De va ca. 27 grader och helt underbart väder för en båttur.



Efter de så begav vi oss mot New Yorkernas egna shopping distrikt, Soho. Därifrån fick vi med oss en massa smått å gått och med Addes charm så fick vi dessutom riktigt bra priser. HEHE.

Efter en massa shopping så blev de sushi på sushi samba. Sen tog vi tuben upp till 87e gatan och därifrån gick vi genom Central park och fick även se en massa spännande folk, vacker miljö och lite annat turistigt.

När vi vid niotiden kände oss klara med CP så hämtade vi vårt bagage på hotellet och tog oss till Grand Central och satte oss på tåget mot Stamford. Vi va hemma runt tolv och då va vi helt döda!

På måndagen jobbade jag men hade bara minstingen så vi tog med oss den lille och begav oss till Woodberry Common Premium Outlets, de va enormt och super billigt. Där spenderade vi hela dagen och kom hem med massa skojigt.

 På kvällen bjöds det på italienskt de va gött!

Tisdagen hade jag alla barnen med alla aktivitater som de bjuds på. Jag visade Nina och Adde till mallet och de blev(tro de eller ej) Ännu mer shopping(!!!) På eftermiddagen hade grabbarna simning så vi åkte alla på simning sen körde C oss till tåget så vi kunde spendera kvällen inne i New York.

Sen kom  onsdagen som vi hade väntat på. Vi gjorde oss klara och satte oss i bilen för en två timmar lång färd till Six Flags Great Adventures. Six Flags är ett nöjesfält som ligger i New Jersey med några av världens hörtsa längsta och snabbaste bergodalbanor.

De blev en superhärlig dag. De va varmt men inte för varmt och de va aldeles lagom med folk, nästan inga köer.
Vi åkte allt, bland annat världens snabbaste och högsta bergodalbana, den heter Kingda ka och är 139 m hög och åker i en hastighet av 206 km/.

På torsdagen va jag ledig efter att Shane kommi iväg till skolan så då bestämde vi oss för att ta en rundtur häromkring. Jag visade runt i flera olika områden. Vi åkte till Greenwich, Darian och New Canaan som är väldigt fina områden med stora flotta hus. Sen va vi helt slut, så vi åkte hem och vilade på soffan ett par timmar sen åkte vi ner till Stamford downtown och käkade grekiskt.

Sen blev de fredag och jag jobbade. Eller vi åkte och Bowlade sen efter att vi hade hämtat Shane på skolan så åkte vi till
The Maritime aquarium at norwalk. Där kollade vi på pingviner, sälar, hajar, jötte sköldpaddor och massa fiskar.  På kvällen var det dags för våran sista middag tillsammans och de blev tapas på en spansk restaurang. Supergott!

På lördagen fick vi sovmorgon. Efter en lugn morgon åkte jag och Nina och gjorde pedikyr. Efter de så var det dags att packa in allt i bilen för att bege oss till Yankees studium. De va helt galet coolt att gå på en riktig baseball match. De regnade som tusan under nästan hela matchen men de va iaf.

Sen va de dags att bege sig till Newark för att släppa iväg två trötta svennar på flygplatsen. De va sorjligt och så fort ja satte mig i bilen så sprutade tårarna, Good byes är aldrig roliga. Men nu är de ju bara två månader kvar tills jag får se dom igen. Tiden går fort.


Mer bilder kommer senare...

Nej...

inte idag, kanske imorgon.

(såg förövrigt den roligaste filmen EVER idag THE HANGOVER med min kära Frida. Måste ses!!)

Ensam!

Nu har dom åkt igen och jag känner mig mer ensam än nååågonsin!






Har iaf haft en helt fantastisk vecka, berättar mer om den imorgon.





God natt!!

Låååång vecka...

.. och ännu är den inte slut, jobbar ikväll från 7 till 12. Sen är det äntligen, äntligen LÖRDAG.
Och vet ni vad som händer då? Jo då när jag vaknar imorgon så grabbar jag tag i mitt lilla
baggage och beger mig in till den stora staden. Sen tar jag mig ner från GC mot Brooklin
bridge. För på ett hotell där så ska jag checka in tillsammans med NINA och ANDREAS!!
Åååh så jag har väntat. Och nu kommer jag äntligen få krama om min lillebrob och min
"plast"mamma för första gången på nästan åtta(!!) månader. De ska bli så mysigt att ha
dom här i en vecka!!




Jag ville inte vakna imorse...

Sån underbar dröm jag hade innan jag vaknade. Jag drömde att jag spenderade mina dagar med att gosa och hålla denna pojke i handen.


Han va ju helt fantastisk, jag ville bara inte vakna....

För er dom inte sett twilight än, så rekomenderar jag den starkt, den är riktigt bra.



Såg förresten trailern till New Moon, jag längtar till november!!



RSS 2.0