BFF!

FRAY AND JK FOEVER!!!

I will miss you!!


Ingen lust....

..ingen lust alls, men lite kan jag offra mig.

Fredagen blev de vilt, vi började med en middag, jag, Frida, Moa(Fridas familjs nya au pair) och John på Black Bear. Sen kom Camilla sen åkte vi vidare hem till Frida där även Eddie joinade. Där blev de galna kortspel, MÄNGDER med (skit)snack och massa skratt. Kvällen avslutades i swimming poolen och hot tuben.. De slutade med att bli en av de roligaste kvällarna här i USA..

Absolut FEM av FEM toasters. KANONKUL!


Lördagen blev en mysdag med min älskade Frida som snart åker, hennes sista dag i New York. De blev shopping på Marc Jacobs accesoar affär middag på Suchi Samba, dessert på Yogurtland, kaffe på en uteservering på Brodway och sen promenad längt brodway från Soho till Time Square. På Time Square mötte vi upp Madde och Ida hängde med dom en stund innan vi satte oss på tåget hem. Imorgon åker hon, inte kul! noll av fem toasters!


Avslutar me lite SWE-bilder. Har inte så många eftersom att
jag inte har nångon kamera längre men hittade dessa på syrrans blogg..


Amanda pysslar med skylten som jag möttes av på arlanda

Min lilla prinsessa hade klätt upp sig fint...

Och så några få bilder från bröllopet...

Min FINA syster med hennes famij innan bröllopet.

Jag innan.

Annelie och hennes tärnor kommer in på slottsgården i häst och vagn...

Annelie, Rickard(bror) och Lena. Rickard tog av sig kavajen efter middagen
och där gömde sig den hämska västen som är uppsydd från en fotbollströja.... OGILLADES(av mig)!


Fler bilder från bröllopet kommer senare när jag får dom som fotografen tog...








Saknar er!!

Sjuuuk!



De e klart man går och drar på sig en rejäl förkylning när man har flugigt över halva jorden, ingen surprise direkt... Men de e ju så jävla surt att man ska behöva jobba även fast man går omkring med täppt näsa, värkande hals, hosta och feber.

Det är nu jag önskar att jag kunde teleportera mig hem till mamma, så kunde jag ringa och sjukanmäla mig och mamma skulle fåbädda ner mig och köpa glass, nyponsoppa och goda teer... OCH en vecko revyrn på de. DREEEAMING!.. Sen vaknade jag... Bummer!

Nu ska jag sova en stund i hopp på merakel, jag kanske är frisk och kry när jag vaknar..! HOPPAS HOPPAS!

I'm back!...

Kan inte fatta att de gått elva dagar, de känns som att jag satt här igår...
varför går tiden så fort när man har kul.

Har iallafall haft en kanonkul, underbart trevlig och fantastisk semester i sverige.
Mer om de imorgon, nu sk jag böra göra mig iordning till Fridas GOODBYE dinner,
BUHUUU!! Hur ska jag klara mig utan dig i höst min pärla!...

Vi ses imorgon!

 

Dag 7 blev de livat!....


Och sen blev de dag 6...


Jag kan inte sova....

Flygrädsla. Varför ska jag vara flygrädd, gick
och la mig med en härlig känsla av att snart
är jag hemma i Svea igen. Men när lampan
släcks, de är då tankarna börjar snurra i
huvudet. Jag ska flyga, heelt själv. För första
gången. Fyyfaan va jobbigt, jag har ingen jag
kan hålla i handen. Usch! Jag är egentligen
inte så rädd under själva flygningen vilket är
skönt, men just start och landning, så brister
jag och blir fem år igen. Jaghyperventilerar,
de gör ont i öronen, de skakar och alla sitter
fastspända och väntar med spänning på att
lampan med säkerhetsbältet ska slockna
och flygvärdinnorna ska resa på sig...
Jobbig känsla.

Jag mår illa, känner mig spyfärdig och skakig.
Kloclan är 1.18 och jag ska upp klockan halv
åtta imorgon... Måste sova.

Är de torsdag snart?....

Jaaaa tänk för att de är de! Jag har packat två sprängdfylda väskor med allt som ska lämnas hemma och EJ komma tillbaka hit. Ska nämligen återkomma med tomma resväskor. De värsta är att det syns knappt i min garderob att jag tömt den på 100 pounds=46 kg! CRAAAZYY. Kan bero på att båda väskorna är till hälften fyllda med skor. Ca. 20-25 par kommer att åka med mig hem. Och då har jag förtfarande 14 par kvar i garderoben...(!!)

Håller också på att snickra ihop en härligt sommrig outfit till bröllopet som äger rum på lördag... KUUUUL!!!

Imorgon blire back to reality. Efter en milt sagt slapp vecka fylld med sovmorgnar och beach-häng! Men de finns en sak som fått mig att längta lite måndag after all, Min lilla Fridis kommer ju hem igen efter att hon spenderat den senaste veckan i Lake Gorge, då blir de date med henne imorgon efter dagens plikter.. Kul, kul!


God natt, vi ses snart!

Seven days....

Nu är de nära... Om en vecka(endast sju dagar) så står jag där på Arlanda, i stockholm, i SVERIGE. De va ju nästan tio månader sen sist. Och nu känns det helt overkligt. Tankarna flyger runt i skallen på mig och jag är helt yr å nästan svimfärdig.

LYCKLIG för att få komma hem och få träffa alla och få kramas med alla. Jag blev helt skakig på handen nyss när jag rotade fram visum papper som jag måste ha påskrivet från huvud kontoret innan jag åker. Där bland dessa papper låg ju alla mina papper och antäckningar som jag tog med mig inför avresan hit. Skumläste nått papper om hur de beskrevs att de skulle vara när man kom till familjen. Oj va längesen de va... eller? Jag vet inte om jag tycker de eller inte. Tiden har gått så oootroligt fort och samtidigt känner jag att de va evigheter sen min förra hostmam kom och hämtade mig på hotellet.


Nu drar jag till stranden innan de dåliga vädret kommer...

 

sol, vind och vatten....

Just nu njuter jag av allt!...

Började dagen med cherios och en stoor skål med vatten melon. Efter de så packade jag mitt pick å pack och drog till beachen. De va soligt och varmt med härliga varma sommar vindar. Tog mig ett litet dopp i atlanten då ¨då, och la mig på min fridfulla handuk igen och forsatte att sola och läsa min bok i lugn och ro. Efter ca. två timmar tröttnade jag och då packade jag ihop mig och vandrade mot bilen igen. Stannade och kollade lite shopping på targen på vägen hem sen åkte jag hem och drog i mig en sen lunch. Eftermiddagen bestod av samtala med moder, dusch, fixing o.s.v. Sen drog jag vidare till Danbury för ännu en avskedsmiddag. Nu va är det Amandas tur att åka på torsdag. Men denna gång va de inte riktigt hej då, mer vi ses snart.. vilket känns otroligt skönt.


Hej då Amanda!


Imorgon ska de bli fint fram till kl 3 sen väntas de thunder storms.. IGEN!
Men med tempraturer på ca 27-30 grader dagarna i enda så gör de inget att vi får lite regn nån dag i veckan..


God natt! Ses snart....

Och här kommer dag 5....


Happy day!

Den senaste veckan har jag vandrat runt på rosa moln! Vet ni varför?
Jo de ska jag berätta....

De finns tre anledningar.

Om tio dagar så sätter jag mina små fossingar på svensk mark
igen efter tio månader i amerikat! Whaaaat? tio månader, jag vet,
är de inte heelt sick?!? Men de är sant, slutet närmar sig med
STORMsteg, jag loovar...

Anledning nummer två, jag har skickat in min förrfrågan på flygbiljetten
hem i oktober.  Detta innebär att man kan se slutet inom räckhåll...!

och sist men inte minst, familjen har hittat en ny Au pair vilket är sköönt,
för nu vet jag att dom till hundra procent har förstått att jag inte kommer att
stanna mer än ett år. Tjohooo!



Juste en sak till, SOLEN SKIIINER!!!!

Dag 4...


Gårdagen bestod av.....

ääh, hmm... NADA!

De regnade och dundrade hela dagen, så jag bäddade ner mig och läste hela dagen. Sen blev de en liten shopping runda på eftermiddagen och en god middag med farmorn. Efter de var de Big Brother, mitt enda TV-beroende när GG har sommarlov. OM de var spännande, ojojoj!  Sen bäddade jag ner mig och somnade framför en fiml...

Idag fick jag paket av min älskade mami! Tidningar en ny Martina Haag bok och massa lakrits.. Yummi!! 
Nu drar jag till strande.. See you later!

Turen lämnade vi nog kvar i trygga CT....

Dagen började tidigt. Klockan 5.30 am rullade vi ut ur garaget. Familjen skulle till California, så jag fick agera chaffis. Va hemma igen vid halv åtta, då däckade jag i sängen igen. Tog ett nap på ca. 30 min.
Kl. 12 hämtade jag Frida, vi skulle bege oss till Six Flags i NJ tänkte vi, en heldag med snurriga berg o dal banor och trevligt sällskap. Kan ju inte bli annat än lyckat(trodde vi...)

Efter lite bankärenden å annat var vi runt 12.30 påväg mot destination Six Flags. Beräknad ankomst tid ca. 2.15-2.45(beroende på trafiken)....
Allt rullade på i ca. fem minuter sen började de lite. När vi närmade oss New York City blev trafiken tyngre och tyngre. de va ca. 30 grader ute, ACn i min bil e typ paj och vi stog stilla i trafiken... BLÖÖÖ! De va KÖ KÖ KÖ KÖ!! Köerna tog aldrig slut. Gissa när vi va framme... kl 5.10. När vi efter många timmar i bilen anländer så börjar de regna lite, men vi tänker att de går väll över snart. Vi har ju trots allt suttit i bilen i nästan fem timmar för detta. Vi går in och så fort vi passerat grindarna så ökar regnet, två sekunder senare så har himelen öppnat sig och vi var blöta från topp till tå. Alla attraktioner var avstängda. Efter att par minuter hade de blidats en lätt översvämning och vi prominerade tillbaka till bilen i 1 dm högt vatten.

De va bara att vända och åka hem igen. På vägen hem så hände något tragiskt tråkigt och läskigt. Jag körde över en gigantisk sköldpadda, den va ca. 40 cm i diameter. Usch va häskt de va, fällde några tårar för den stackars sköldpaddan som bara råkade vara på fel plats vid fel tillfälle. Har aldrig kört på nått djur tidigare, de känns jobbigt...!

R.I.P. sköldpaddan...!

Hemfärden gick fortare enklare och va lite roligare. De tog ca. två timmar så va vi tillbaka hemma. Sköönt! Tur att jag hade trevligt sällskap när jag spenderade hela dagen i bilen.

Idag har jag legat på stranden hela dagen och avslutade med bio och starbucks. De blev the ugly truth med Katherine Heigl, den va riktigt rolig, vi skrattade mycket. Nu är de läggdags för min del och morgon för er, så....
Good night America. God morgon Sweden!

Konstig, konstig, konstig dag....

Återkommer imorgon.



Puss och god natt!
Saknar er

RSS 2.0