Dag 3....


Gårdagens date.....


Ben & Jerry!

Double-date!

Nu är de läggdags för min del.
Har haft myyyspys kväll med min lilla
Frida, ja och så Ben och Jerry
förstås, å lite pop corn. MMMHH!!

Natti, Naiit!!

Dag 2....


Greken, Nunnan å Klintan på äventyr.....

i bilder, dag 1.....
Fortsättning följer....

I'm back....

Efter en sagolik, rolig, fantastisk och helt underbart rolig vecka är jag nu tillbaka.... De känns väll sådär, men faan va bra vi har haft de...


Tänkte att jag skulle berätta allt imorgon, för nu ska jag bädda ner mig, arbetsdagen börjar tidigt imorgon, good night my friends... Sleep tight


Innan jag somnar. Efter som att jag vart ledig härifrån i en vecka nu så måste jag ju catcha up med två fördelsedagar från veckan som var. Min käre vän Emma Stoort grattis, och min lille älskade systerson Elias fyllde 3 år, Grattis, grattis, grattis!




Looove YOU!!!

Nu drar jag till Frida...

Idag...

...sov jag till TIO(!!!)
...låg jag kvar i sängen till tolv (har nog inte hänt på nio månader)
...drack jag kaffe med Frida i solen
...gick jag runt och myste i mysiga Westport
...slappade jag framför BigBrother (Love It!!)


Och nu ska jag åka hem till underbara Frida!


Puss och Kraam, Miss U all!

Ensam e stark!!

Nu sitter jag här själv! Sa precis god natt till Frida innan hon hoppade in i sitt skepp och styrde hem.
Nu är jag heeelt ensam i detta hus, för första gången ska jag sova här själv på nästan nio månader...! De ska bli skönt, jag kommer undra om jag är död  -Är jag i himmelriket? imorgon när jag vaknar helt av mig själv utan några skrikande ungar utanför dörren,

Har iallafall haft en fantastisk dag som spenderades på stranden med Lisen, där jag brände skinkorna och sen på kvällen när Quinn och Scott åkt till destination Maine kom Frida. De blev massa skitsnack och massa djupa alvarliga samtal. Mycket skratt, jordnötter, popcorn och hummus...! MUMS!

Nu ska jag bädda ner mig framför en film med hur högt ljud jag vill och skratta eller gråta till filmen HUR högt jag vill.. Livet är bra underbart ibland.

BTW, På lördag kommer Nanna och Amanda, Wiihiii!!



Puss, Kram och God natt!

De e vaaaarmt!!

And I loooove it!

3 dagar kvar...

...tills jag får besök av underbara Amanda och Nanna.

Igår va en lugn dag. Jag och Quinn va hemma hela dagen. Vi hängde i solen på baksidan, lekte i vardagsrummet och bara njöt av de fina vädret och tystnaden när inte de stora grabbarna är hemma.  Idag är min sista arbetsdag denna vecka...

 Har rensat ut lite i mitt rum hela morgonen, nu måste jag bara städa garderoben. Tänkte räkna ihop hur många skor jag har samlat på mig sedan jag kom hit.
Vad tror ni? Rätt svar vinner en resa till Hawaii med hotell och öppen bar!...


Nu ska jag packa allt och dra till stranden med Quinn och Lisen....



Saknar er där hemma!

COOLA BEBISAR!!


Sunny days!

Dagen började lungt, jag har ju bara Quinn denna vecka så de e lugna gatan i huset. Mamman och grabbarna är på semester i Maine, skööönt!

På förmiddagen kom Lisen förbi och jag packade in henna, Quinn och massa leksaker och vagn i bilen och styrde mot the beach. Vi hände där i solen och bara njöt i ett par timmar innan de va dags för lisen att åke hem och jobba och jag åkte hem för att mata lillen. Sen blev de lite ärenden downtown. Efter att jag slutat jobba hoppade jag in i duschen och gjorde mig iårdning för att åka på good bye-träff hos Pernilla. Ännu ett hejdå men denna gången kändes de lite lättare, eftersom att jag snart är hemma och får träffa alla igen.

De är helt otroligt vad tiden går fort, bara 96 dagar kvar nu...

Nya krafter efter en underbar helg!

Det är helger som denna, som ger än krafter och som får mig att stanna här. Efter en milt sagt lång månad som har bestått av mycket hemlängtan, ångest och bara oro för allt jag går miste om så kom en helg som fick mig att förstå varför jag stannar och står ut med all SKIT.

Nu lämnar jag den jobbiga tiden bakom mig för att se fram emot allt skoj som väntar på mig runt hörnet...

Denna vecka kommerblir de 12 timmar hard work måndag, tisdag och onsdag för att sen få en lång helg, är nämligen off torsdag och fredag, LOVELY. Sen är det äntligen lördag, ingen vanlig lördag utan den lördagen som jag har väntat på sedan lördagen då jag sa good bye till Adde och Nina. Mina angels Amanda och Nanna kommer för att fylla nästa vecka med Craziness!! Jag kan inte fatta att den veckan äntligen är här!

Jag tackar Black eyed peas den HÄR låten, den gör mig GLAD!


Samanfattning av denna helg som började lite lätt redan i torsdags, med tivoli i Monroe med my lovely girls, Frida och Lisen!


Frida fick en ny kamera i b-day present, vi testade funtionen catch a smile, HAHA!!

Ett gott försök av Frida att ta en bild av oss tre...?

Sen blev de riktigt amerikanskt tivoli snacks, Lisen slog till med en friterad snickers.. Yummi!

Jag och Friday körde en classic Funnel cake(friterad deg)

Fredagen spenderade jag med Carolyn, barnen och deras farmor vid poolen, häärligt! Strålande solsken och ca. 27 grader. Sen sov jag hos Frida för att på lördagen vakna upp, komma igång med en uppfriskande powerwalk vid halv åtta. För att sedan åka till Danberry och hoppa på bussen mot  Lake Compounce, en water/roller coaster park. Vi fick en jätte mysig dag som avslutades hos en kompis till Frida med middag, vin och konstig tysk efterrätt.

Söndagen startade jag och frida med en snabb prommis i mysiga Ridgefield, sen så var de dags för F att jobba då åkte jag hem, tog på mig joggingskorna och vandrade ner till downtown, de blev en 2 timmars prommis och sen hem och fräscha till sig. För att sedan möta upp Lisen i South Norwalk. Vi drack öl och och åt en god appetizer på en uteservering med underbart väder. Söndagen och veckan avslutades med bio, vi såg filmen Bruno, vet inte vad jag tyckte. Jag skrattade oavbrutet men sammtidigt äcklades jag och skämdes genom hela filmen. Tackar Lisen för ett fantastiskt avslut på en underbar helg.

Nu kör jag 100% denna vecka, sen har jag massa skojigt att se fram emot!

Sovmorgon imorn, till TIIIIIOOOO!!!

Puss och god natt. Saknar er!

Idag är jag staaark!!

Igårkväll kom jag hem efter en urhärlig kväll med Raisa, Linus och Frida.
Vi satt ett par timmar i Bryant Park med lite take out från Donken.
Efter de så var det dags för två till Good byes, Raisa och Linus åker hem ikväll.
De va jobbigt, men gick fort eftersom att vi satt på GC och pratade så jag höll på att missa tåget.
Så de blev en snabb BAMSE kram innan jag sprang på tåget.

Idag jobbar jag 8-7, 11 timmars-pass(inte första gången).
Jag tod faktiskt till mig mod imorse och sa till om de.
Eftersom jag enligt kontrakt bara får jobba max tio timmar om dagen,
och de händer nu ofta två gånger i veckan att hon lägger mitt schema 8-7.
Så hon kortade ner en timme på onsdag men kunde inte göra något åt dagens schema,
så de e bara att slita på mina 11 timmar.

Efter min arbetsdag idag så drar jag in till stan igen, för att fira en mycket spec. B-Day på Sushi Samba, Yummi!!

STORT GRATTIS to my lovely Frida som fyller 20 år idag!


You rock my world darling!

Dare Devil Dive

I torsdags när vi va på Six Flags, så testade jag och Frida på Dare Devil Dive.
Det va så jävla coolt, men jag va sjuuukt nervös innan.

Man hissas upp i linor 157 feet upp i luften. När man nått toppen,
så släpps man i ett fritt fall, i en hastighet på 60 km/h.

Heelt otroligt häftigt!!

Soliga dagar.

Efter att jag hade blivit läxad om Jesus, Gud och helvetet så tog jag mig upp till 47th & 12th ave, för att se alla fyrverkerier. Jag skulle möta upp Frida och hennes syster+pojkvän där  men kunde inte komma ända fram dit där dom va, det var aldeles för mycket folk. Men fyrevrkerierna va heelt fantastiska, dom höll på i ca. 30 min. och blev bara maffigare och maffigare för varje minut. The grande finale var helt otrolig. De va verkligen kul att se.

Efter alla raketer hade avfyrats och de började lätta lite med folk så hittade jag efter många om och  men Frida. Vi satte oss alla fyra på en uteservering på 47th och drack lite öl och cocktails. Vid 12 följde Frida mig till Grand C och jag tog tåget hem, somnade på tåget trots alla fulla, skrikande människor som hade vart inne och firat independence day. Vaknade dock innan jag skulle av. När jag kom hem somnade jag sött i min kära säng.


Idag har jag, C, grabbarna och en kompis till familjen vart ute med båt och njutet av solen med en god lunch och lite brädspel. Om en och en halv timme ska jag åka in till NYC för att träffa Raisa en sista gång innan hon åker hem  imorgon kväll. Ännu ett good bye, jobbigt!


4th of July!


4e juli va fantastisk. Började med Yankees game med min värdpappa, morfarn och Sawyer. De va soligt, varmt, vindstilla och svettigt men kul endå. Svalkade mig med mojito och ice cream så jag överlevde värmebäljan bland alla  svettiga Yankeesfan.
Efter gamet så fick jag skjuts till subben på 147e gatan, jag kände mig väldigt blond och liten när jag gick där. Jag tog tunnelbanan till the village och vandrade runt där och sedan vidare till Soho sen genom little Italy och ända ner till china town. Därifrån tog jag tuben upp till 14th street och Union square. Union square är en av mina absolut favoritplatser i NY. Jag bara satt där helt själv, med min pizza slice och njöt av alla underliga människor och den sista timmen av solsken. En man stog och promotade om Jesus och Gud, i sin mic och högtale som han hade riggat mitt framför mig. Det blev mycket diskutioner och folk som protesterade mot allt han pratade om, han sa i princip att vi alla skulle hamna i helvetet.

Oj, nu ropar dom på mig. Vi ska ut och åka båt i solskenet, JIPPI!! Berättar mer och en härlig kväll när jag kommer tillbaka! Puss och kram, Saknar er!!

Skogspromenader....

...aldrig mer!

F***N Jag som älskade att vandra omkring och powerwalka i de stora naturområdet som ligger inte alls långt ifrån mitt hus. Där finns det heelt underbara hajkingspår, där du kan vandra upp och ner för små berg och hoppa över bäckar med hjälp av små stenar som sticker upp ovanför vattenytan. Massa folk som är ute och promenerar med sina hundar där. Finns både bredare grusvägar och smala stigar, jag älskar att hitta nya spår, smala stigar med massa rötter och stenar som man måste hoppa över. Men idag blev min sista vandring i denna underbara miljö här i USA. Jag har vart ute och gått där i minst en timme varje dag sen i lördags, men nu är de slut på de.

Varför? Jo jag mötte på min ABSOLUT, utan tvelan största skräck här i livet, en ORM!!!! Visserligen den minsta jag någonsin sett, en liten kopparorm, om jag inte såg fel(stannade inte riktigt och undersökte saken.) den var väll ca. 15 cm lång och kanske 0.5 bred. Men de spelar ingen roll hur liten/stor/smal eller bred den var, den ringlade UUUSSHHH!!! Dessutom när jag kommer hem och berättar att jag sett en orm, innan jag han säga att de va en liten bebiskopparorm, så frågar lilla S om de va en skallerorm. Så nu var jag ju tvungen att googla för jag kunde ju inte tänka mig att de finns skallerormar här, men ack så fel jag hade TYVÄRR!! Buhuuu!!

Så de blir till att prominera på gatorna för min del, för de finns ju inte heller några trotoarer att gå på.


Bye, bye vackra skogsmiljö.....

Six Flags!

Har haft en kanonmysig dag med Frida och hennes syster Malin på Six Flags idag.

RSS 2.0